Czy zdobywanie obserwuj?cych i lajków dzia?a w Tik Tok, je?li tak, chcia?bym wiedzie?, jak dok?adnie to dzia?a, mam nadziej?, ?e Twoja opcja mi pomo?e.
Kto oszukiwa? na Tik Toku?
Jomises May 31, 2024 |
Czy zdobywanie obserwuj?cych i lajków dzia?a w Tik Tok, je?li tak, chcia?bym wiedzie?, jak dok?adnie to dzia?a, mam nadziej?, ?e Twoja opcja mi pomo?e. |
Polas1 May 31, 2024 |
Witam, je?li zastanawiasz si? nad popularno?ci? w Tik Toku, to powiem Ci prosto i jasno, wydaje mi si?, ?e wiele osób tworz?cych tre?ci wie, ?e popularno?? nie przychodzi od razu, jedyny przypadek jest taki, ?e film staje si? trendem , w innych przypadkach odbiorca czego? potrzebuje... to zainteresowa? i najlepiej, je?li dana osoba zobaczy, ?e masz ju? obserwujacy na tiktok i wtedy b?dzie to oznacza?, ?e Twoje tre?ci s? interesuj?ce. |
Witam, je?li zastanawiasz si? nad popularno?ci? w Tik Toku, to powiem Ci prosto i jasno, wydaje mi si?, ?e wiele osób tworz?cych tre?ci wie, ?e popularno?? nie przychodzi od razu, jedyny przypadek jest taki, ?e film staje si? trendem , w innych przypadkach odbiorca czego? potrzebuje... to zainteresowa? i najlepiej, je?li dana osoba zobaczy, ?e masz ju? obserwujacy na tiktok i wtedy b?dzie to oznacza?, ?e Twoje tre?ci s? interesuj?ce.
This thread is more than 6 months old and is no longer open to new posts. If you have a topic you want to discuss, consider starting a new thread. Contact the administrator for assistance if you are the author of this thread.